Behandelingen

De gezichts- en lichaamsbehandelingen van Ariane Inden werken huidverjongend en probleemoplossend

Micro-Needling

Micro-Needling

Behandeling met de Micro-Needling is een effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt, zonder de
bovenste huidlaag te beschadigingen.

BEAUTY ANGEL

BEAUTY ANGEL

€ 55.00

Ben je op zoek naar een beauty behandeling die de symptomen van huid veroudering aanpakt in plaats van deze te verbergen? Stop met zoeken! Neem plaats, sluit je ogen, geniet van het licht – en zie er daardoor jonger uit. Wat klinkt als een droom, wordt met Beauty Angel werkelijkheid.

LASH VOLUME LIFT

LASH VOLUME LIFT

€ 60.00

Wil je 's morgens direct wakker worden met de perfecte oogopslag? En dat met je natuurlijke wimpers, zonder de hulp van wimperkrullers of extensions? Dat kan met Lash Volume Lift!

PEDICURE & MANICURE

PEDICURE & MANICURE

€ 27.50

Een droge lucht, de warme zon, wind en koude kunnen je droge handen met kloofjes, gebarsten nagels en slechte nagelriemen bezorgen. Ook je voeten verdienen aandacht, ze dragen je dag in dag. Hielkloofjes, slechte nagels en pijnlijke eeltplekken kunnen hinderlijk zijn.

Prijs: vanaf €27,50

PERMANENTE MAKE-UP

PERMANENTE MAKE-UP

€ 150.00

Wie er dag en nacht verzorgd uit wil zien, kiest voor permanente make-up. Je hoeft je na het douchen, sporten of slapen nooit meer zorgen te maken over doorgelopen eye-liner of vervaagde lippenstift.

Prijs: vanaf €150,-

BRUININGSSPRAY

BRUININGSSPRAY

€ 27.50

De behandeling met bruiningsspray is ideaal voor wie direct een mooie zongebruinde huid wenst. De bruintint blijft 1 à 2 weken mooi en verdwijnt daarna geleidelijk. De kleur wordt helemaal egaal aangebracht met een laserspray. De vloeistof bevat hoogwaardige vitaminen en mineralen en een verzorgende hydraterende lotion, zodat de huid mooi blijft en niet uitdroogt.

CRYOTHERAPIE

CRYOTHERAPIE

De cryotherapie is een therapeutische toepassing van koude. Cryo21 vindt zijn doeltreffendheid in de creatie van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen doet dalen. Deze actie verwekt een geleidelijk en spontaan eliminatieproces die apoptose of geprogrammeerde celdood wordt genoemd.

 

COSMETISCH ARTS SUSAN SCHMIDT

COSMETISCH ARTS SUSAN SCHMIDT

Het is vandaag de dag geaccepteerd om de zichtbare tekenen van uiterlijke veroudering te willen corrigeren. Dokter Susan Schmidt is een ervaren cosmetisch arts die haar vak met passie en toewijding uitoefent. Zij is gespecialiseerd in medische-cosmetische behandelingen m.b.v. injectables.