COSMETISCH ARTS SUSAN SCHMIDT

Met injectables kunnen de ronde, zachte vormen en vloeiende lijnen terug in je gezicht gebracht worden. Het grote voordeel van inspuitingen is dat het relatief kleine ingrepen zijn, zonder dat er chirurgie aan te pas komt. En met een prachtig resultaat. 

Frons-rimpels die voor een blijvende boze uitdrukking zorgen, kraaienpootjes of voorhoofdslijnen kunnen worden verzacht door gezichtspieren te ‘ontspannen’ met Botox. Uiteraard met mate.

Op het gebied van tijdelijke fillers is hyaluronzuur echt een blijver: een veilig, niet permanent middel dat al jaren ook in de oogheelkunde en orthopedie wordt gebruikt. Hiermee kunnen we een vermoeide expressie als gevolg van verloren volume verhelpen of symmetrie in het gelaat terugbrengen.

De tekenen van de veroudering van het gezicht, zoals hangende huid, statische en dynamische rimpels, diepe plooien en gehyperpigmenteerde plekken zijn vaak het gevolg van verschillende oorzaken.

Zelf gelooft de arts in specialistisch en hoog kwalitatief maatwerk, wat vaak een combinatie van verschillende technieken inhoudt. Om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te verkrijgen – een ‘jongere versie van jezelf’.

De psychologische impact is gigantisch als mensen plotseling geen boze of vermoeide uitstraling meer hebben. Dat is zo mooi aan dit vak: dat je een net-terug- van-vakantie- gevoel kan creëren door middel van een jong, fris en stralend uiterlijk met gezonde anti-aging- lifestyle. Wie wil dat niet?

Behandelingen zijn bedoeld voor zowel mannen en vrouwen. De deskundigheid en een scherp esthetisch oog behoudt dokter Schmidt door het bezoeken van medische congressen en master-class workshops zowel in Nederland als in het buitenland.

Je kunt ons bellen of langs komen voor meer informatie of het maken van een afspraak.