Afspraak maken

Wilt u langskomen voor een behandeling of beauty advies? Maak dan nu een afspraak!

»  Afspraak maken

A sparkling season is coming!

Als eerste hebben we een fantastisch nieuw apparaat; de Cryo 21.

Dit is een apparaat wat het lichaam en gezicht kan modeleren, dus het kan het gezicht liften, minder lijntjes, onderkin weghalen/stuk minder maken, slappe arm- of beenhuid weer strakker maken.
Maar het mooiste wat het apparaat kan is: het weghalen van vetcellen zonder een chirurgische ingreep! De machine brengt de vetcellen onder de 8 graden waardoor ze niet meer levensvatbaar zijn en afsterven daarna worden ze door je lymfesysteem afgevoerd, eenmaal weg komen ze dus nooit meer terug! Weg is weg, je hebt dus geen nabehandelingen meer nodig als je klaar bent met je kuur!
Ideaal dus voor dat ene randje bij je buik wat maar niet weg wil met sporten of diëten of die "love handles" of dat vervelende randje op je heupen, enz. Een supermooi apparaat met wetenschappelijk vastgelegde resultaten.

We hebben op maandag 8 December een open dag, op deze dag kunnen klanten een proefbehandeling ondergaan voor de helft van de normale kosten per behandeling.

Nu dus voor € 50,-

Op vrijdag 12 december hebben we een make-up dag van Make-Up Studio, de visagiste van Make-Up Studio is deze dag aanwezig om u van de laatste trends te voorzien, Heeft u altijd al eens Smokey eyes gewild, uw gezicht willen laten shapen net zoals Kim Kardashian of gewoon een goed make-up advies dan is dit uw kans! Reserveer snel uw afspraak want er zijn maar 10 plaatsen beschikbaar. De kosten zijn € 17,50 maar vervallen bij besteding vanaf € 30,- Tevens krijgt u nog een mooie pouch bij een besteding vanaf € 25,-

Kerstbehandelingen

Wij hebben 3 prachtige kerstbehandelingen voor u:

  • Een prachtige ant-aging platina treatment van Ariane Inden
  • Een Mille treatment van Maria Galland
  • En een bijzonder liftende treatment, u zult versteld staan van het resultaat!

Informeer naar deze behandelingen bij ons in de winkel, wij geven u er graag meer informatie over. U zult aangenaam verrast zijn door de prijzen van deze prachtige behandelingen!

Deel deze pagina: