Afspraak maken

Wilt u langskomen voor een behandeling of beauty advies? Maak dan nu een afspraak!

»  Afspraak maken

Aanbiedingen voor een stralende voorjaarshuid

Microdermabrasie: de oplossing voor specifieke huidproblemen
Vrijwel iedereen krijgt vroeger of later last van rimpeltjes, pigmentvlekjes, littekens en verlies van vitaliteit als gevolg van levensstijl en milieu-invloeden. Gelukkig kunnen deze problemen snel en effectief verholpen worden. Met een Microdermabrasie behandeling krijgt uw huid haar frisse, jeugdige uitstraling terug en voelt u zich weer mooi en vitaal.

Wat is Microdermabrasie?
Microdermabrasie is een zeer effectieve behandelmethode voor de huid met specifi eke problemen zoals; huidveroudering, rimpels, acne, huidvlekken, littekens en grauwheid. In feite is microdermabrasie een mechanische super peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd en de huid wordt gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe, jonge huidcellen. Met behulp van microkristallen worden dode huidcellen, oneffenhedenen onreinheden op een veilige manier van de huid 'afgeslepen'. Na een Microdermabrasie behandeling of kuur ziet u direct verbetering; de huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit en er is een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes!

Hoe kunt u starten met een behandeling?
Allereerst zal de schoonheidsspecialiste van Ariane Inden Alkmaar uw huid analyseren en een behandelkuur adviseren. De behandelduur is natuurlijk afhankelijk van de conditie van uw huid en dient persoonlijk te worden vastgesteld. De schoonheidsspecialiste heeft hiervoor een specifieke training gevolgd. Bent u geïnteresseerd, kom dan vrijblijvend naar Ariane Inden Alkmaar. Maak wel tijdig een afspraak. Dan kunnen wij u gedetailleerde informatie geven en een gratis test. Microdermabrasie biedt u fantastische mogelijkheden voor huidverbetering tegen een zeer interessante prijs.

 
Aanbiedingen
 

Loop eens binnen voor onze sieradencollectie
 

Deel deze pagina: