Afspraak maken

Wilt u langskomen voor een behandeling of beauty advies? Maak dan nu een afspraak!

»  Afspraak maken

De winkel

Sereniteit en harmonie omringen u in de elegante en eigentijdse winkel van Ariane Inden in Alkmaar. Dankzij de persoonlijke service en de adviezen van de professionele schoonheidsspecialiste voelt u zich al gauw behaaglijk en relaxed. Neem alle tijd om uit te proberen, te voelen, te ruiken en aan te brengen.

Transparant assortiment

Alle producten van Ariane Inden kunt u in de winkel testen. Geen dichte vitrines of kastjes. Geen drempel en geen geheimen over de samenstelling. Met gebruik van een miniverpakking kunt u de huidverzorgingsproducten ook thuis gratis uitproberen.

Persoonlijke aandacht

U kunt altijd rekenen op persoonlijke aandacht van een gekwalificeerde specialiste. Advies op maat, precies passend bij uw huidtype en uw wensen. Met uitleg over de laatste ontwikkelingen en de nieuwste technologieën.

Bewust groen

Ariane Inden denkt aan het milieu. Geen overbodige verpakkingen, dus geen extra vervuiling. De Ariane Inden producten zijn niet op dieren getest, bevatten geen dierlijke grondstoffen en zijn dermatologisch beproefd.

Huidanalyse

Met de huidanalysecomputer wordt uw huidtype nauwkeurig vastgesteld. U krijgt een persoonlijk verzorgingsplan en advies voor een vitale en stralende huid. Gratis, als service. Uw specialiste neemt graag de tijd voor u.

Make-up testen

Ontdek en probeer de uitgebreide make-up lijn van Ariane Inden. Er is geen haast, dus nooit te snel gekozen en geen miskoop. Aan de speciale make-uptafel kunt u het zelf aanbrengen of het overlaten aan de visagiste. Volgens de laatste trend of naar uw specifieke wensen wordt u opgemaakt en de kleurnummers en adviezen krijgt u mee, ook allemaal gratis.

Workshop visagie

Tijdens de speciale Ariane Inden Make-up workshops geeft een deskundige visagiste u een kijkje in de wereld van visagie. Interessante make-up technieken en gezichtsvormen komen aan bod, in theorie en in de praktijk. Vraag ernaar in de winkel.
 

Deel deze pagina: