Afspraak maken

Wilt u langskomen voor een behandeling of beauty advies? Maak dan nu een afspraak!

»  Afspraak maken

Geef uw huid een kans!

Ariane Inden Alkmaar 15 jaar!

Nieuw bij Ariane Inden Alkmaar!

De huid... uniek en onvervangbaar! Daarom bieden wij u Hannah huidverbeterende behandelingen aan met absolute topproducten!

Met deze effectieve behandelingen werkt u aan een optimale huidconditie en gaat u huidveroudering preventief tegen! Tevens kunt u bij ons de bekende Hannah bindweefselmassage ondergaan welke zorgt voor krachtige huiddoorbloeding, verjonging van de huidstructuur, stress reducering, verbetering van de huidconditie, betere opname van werkstoffen maar ook voor versteviging en aanmaak van het bindweefsel.

De producten van Hannah hebben een uitgebalanceerde samenstelling van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten, die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. Voorafgaande de behandeling wordt de huid gemeten op vocht, vet en PH-waarde met de Hannah Skin Analyser. Aan de hand van deze meting kan de conditie van de huid worden bepaald. Naar gelang uw huidconditie en wensen kan er een persoonlijk behandelplan worden gemaakt. Ook voor acne, eczeem, couperose en rimpelvorming kunt u bij onze huidcoaches terecht.

De behandelingen worden uitgevoerd volgens het Hannah stappenplan om de huid in perfecte conditie te krijgen en te houden. U krijgt uiteraard een advies voor effectief thuisgebruik met de producten van Hannah.

  Geef uw huid een kans!

Hannah Xperience: €62,50
Wilt u ook graag een kennis maken met de behandelingen van Hannah?
Met de Hannah Xperience behandeling kunt u ondervinden hoe huidverbetering aanvoelt!

Huidmeting met de skin analyzer
Reiniging
Enzymatic peeling
Scrub Plus voor het decolleté
Cell active behandeling (voor intensieve doorbloeding)
Dieptereiniging
Ontspannende massage
Masker
Uitgebreide verzorging ter afsluiting van de behandeling
Verzorgingsadvies voor thuis

Probeer de Hannah Xperience nu!

nieuwe CRYO21 behandelingen

Nieuwe Cryo21 behandelingen ... Naast de prachtige resultaten die wij met het verwijderen van vet en het verstevigen en liften van het lichaam en gezicht hebben, zijn er nu ter ontwikkeling van de cryo 5 nieuwe behandelingen uit. Deze zijn gericht op het vernieuwen van de structuur van huid.

De Shine behandeling is speciaal voor het gezicht en de hals. De toevoer van zuurstof word toegenomen waardoor het er frisser uitziet en de huid weer gaat stralen. Ook is er hyaluronzuur in de behandeling verwerkt waardoor de fijne lijntjes weer opgevuld worden.

De Anti Age behandeling is ook voor het gezicht en de hals. Het 'filler' effect van huid en rimpels zal na de eerste behandeling zichtbaar zijn. In de behandeling zijn collageen, elastine en hyaluronzuur verwerkt waardoor het direct zichtbaar is.

Volume voor de lippen garandeert een intense hydratatie en een sterke anti-rimpel effect, terwijl het de lippen een sensueel en gevuld effect geeft, heeft een vullend effect, enkele minuten na de behandeling.

Sinaasappelhuid op de benen? Voor een diepe werking op lokaal vet op heupen en dijen. vermindert het vasthouden van vocht en zorgt voor het afvoeren van het verkleefde weefsel. De huid word verstevigd en egaler.

Borstbehandeling geeft een onmiddellijk gevoel van volume en vulling. Vanaf de eerste behandelingen zal de huid gladder, steviger en elastischer aanvoelen. Dag na dag zal de borst meer opgeblazen zijn en vol aanvoelen met veel volume. Het weefsel van de huid is veerkrachtiger en compacter.

SOIN ECLAT D'OR

Goud is kostbaar, en voor uzelf geldt precies hetzelfde! Geef uzelf eens een moment van ontspanning cadeau met de behandeling SOIN ECLAT D'OR en zorg ervoor dat u de komende feestmaanden sprankelend voor het voetlicht komt met een jeugdige uitstraling.

Uw voordelen van een exclusieve behandeling:
1. Een openbaring voor de huid
Juist voor de feestdagen is het belangrijk om uzelf en uw huid momenten van ontspanning te bieden, waardoor uw lichaam weer nieuwe energie krijgt.

2. Een zeer efficiënte behandeling
Wij combineren de producten van Maria Galland, die hun werkzaamheid al bewezen hebben, met een innovatie - het gouden masker Masque SOIN ECLAT D'OR. 24 karaats goud en kostbare parelextracten zorgen voor een jeugdige uitstraling. Rimpels worden verminderd en de huid wordt verstevigd.

3. Alleen in uw Maria Galland schoonheidsinstituut
De luxe behandeling is een aanbieding van het seizoen, die u alleen kunt ervaren als uw schoonheidsinstituut het persoonlijk op u afstemt.
 

 
  U heeft het verdiend.
Juist rondom de feestdagen is het mooi om beloond te worden met de successen daarvan. Met onze behandeling SOIN ECLAT D'OR kunt u uzelf een cadeau geven en met nieuwe energie aan de feestdagen beginnen!

 
 
 
 

Deel deze pagina: