Afspraak maken

Wilt u langskomen voor een behandeling of beauty advies? Maak dan nu een afspraak!

»  Afspraak maken

Oktober is actiemaand bij Ariane Inden Alkmaar

 

NEW NEW NEW
Samenwerking cosmetisch arts Susan Schmidt
Wij zijn zeer trots dat wij een mooie samenwerking hebben met cosmetisch arts Susan schmidt.

Het is vandaag de dag geaccepteerd om de zichtbare tekenen van uiterlijke veroudering te willen corrigeren. Dokter Susan Schmidt is een ervaren cosmetisch arts die haar vak met passie en toewijding uitoefent.

Zij is gespecialiseerd in medische-cosmetische behandelingen met behulp van injectables.
 

 

Maria Galland make-up look
In dit herfst-/winterseizoen staan perfect opgemaakte wenkbrauwen en sensueel aangezette lippen in de intensieve kleuren van de 'Chique de Paris'.

In het middelpunt van de belangstelling; ze maken van u een echte trendsetter.
Make-Up Studio

Green Embrace Dit seizoen is het tijd om jouw persoonlijke kracht te ontketenen. Ons doel is om jou je individualiteit te laten omarmen. Wij geven jou groen licht om fearlessly en authentiek te zijn met behulp van onze Fall / Winter '16 / '17 make-up collectie. Ga uit met vriendinnen, maak je eigen regels en durf te schitteren!

Omarm onze nieuwe Green Eyeshadow Duo, Lumière Highlighting Powder en matte lipsticks.

Are you ready to step out of the crowd?
 

 

Alessandro
Iconic Jewels Collection - herfst/ winter 2016. Stijlvol en verfijnd is het thema voor de herfst/winter 2016, waarmee u van uw nagels een fraai en stijlvol accessoire maakt.

Geïnspireerd door de schoonheid en perfectie van edelstenen onderscheidt Iconic Jewels zich door kostbare kleuren die elke look stijl geven. Laat u betoveren en ontdek onze nieuwe, stijlvolle tinten! Verkrijgbaar in nagellak en striplak.

 

Maria Galland Activ'age

Alles voor de schoonheid van de rijpere huid, nu bij ons verkrijgbaar! Als expert op het gebied van professionele huidverzorging onderschrijft Maria Galland een positieve benadering van de leeftijd. Het is onze missie om uw huid te begeleiden bij deze belangrijke nieuwe levensfase.

Ouder worden is geen reden om er onzorgvuldig mee om te gaan!
Ontdek ACTIV'AGE, het schoonheidsprogramma om de rijpere huid te activeren!
 

 

Deel deze pagina: