Afspraak maken

Wilt u langskomen voor een behandeling of beauty advies? Maak dan nu een afspraak!

»  Afspraak maken

Over Ariane Inden

Ariane Inden staat voor luxe, kwaliteit en milieuvriendelijkheid. De hoogwaardige producten zijn diervriendelijke en hypoallergeen, zonder geheimen over de samenstelling. In combinatie met persoonlijk advies een uitstekende basis voor uw schoonheid en comfort. In de winkel en in de salon.

Huidverzorging voor ultieme schoonheid

De hoogwaardige en pure huidverzorgingproducten van Ariane Inden zijn ontwikkeld volgens de nieuwste technologieën en voor 32 verschillende huidtypen. Want niemand is hetzelfde. Ze bevatten rijke ingrediënten en een hoge concentratie werkzame stoffen. Ariane Inden cosmetica is sterk gericht op huidverbetering en anti-aging. Voor een voortreffelijk resultaat.

Perfectie in make-up

Met Ariane Inden make-up ontdekt u volmaaktheid in kleuren en texturen. Verwonderend en natuurlijk en altijd vooruit lopend op de trends. U kunt kiezen uit uitgebreide make-up lijnen voor zowel de meest lichte tot donkere huid. De make-up is ongeparfumeerd en hypoallergeen.

Delicate parfums

De parfums van Ariane Inden zijn sensueel, aantrekkelijk en uniek. De mooie geurcomposities blijven lang aanwezig op de huid. De bijzondere Soft Touch Parfums van Ariane Inden is er speciaal voor jonge vaders en moeders met kindjes. Licht en subtiel, voor fijne neusjes. Ariane Inden Skin Perfume is het allereerste hypoallergene parfum ter wereld.

Deel deze pagina: