Afspraak maken

Wilt u langskomen voor een behandeling of beauty advies? Maak dan nu een afspraak!

»  Afspraak maken

November acties

Herfst special
Ervaar de absolute ontspanning met deze 60 minuten gezichtsbehandeling:

› Intensieve reinigingstreatment
› Epileren
› Reinigend masker
› Poriën verfijnen met een scrub
› Verwijderen van onzuiverheden
› Serum
› Moisturizing masker
› Complete dagverzorging
› Make up

prijs € 55,-

Cadeau bij deze behandeling:
Exclusieve Maria Galland oogschaduw* t.w.v. € 22,-

Aanbieding geldig t/m 31 oktober 2014

*alleen geldig op basis assortiment


 

Nieuw Nieuw Nieuw

 

Efficiënte MILLE-verzorging met actieve werkstoffen voor een zichtbaar en langdurig liftingeffect Rijke foundation met een romige textuur en een zachte, poederachtige, satijnen finish.

1070 TEINT MILLE LUMIÈRE is een unieke symbiose van rijke, luxe verzorging en romige crème foundation - met het exclusieve TOP•CMG-complex van witte truffel (Truffe), 24 karaat goud (Or), anti-ageing-peptiden (Peptides) en een bekroonde celactivator (Activateur Cellulaire).

Micro Skin Needling - met Medik8 Titanium Dermaroller

Skin Needling Therapie met de Medik8 Dermaroller is een micro-chirurgische needling behandeling. Een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels, wat resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid. Micro Needling wil dus zeggen: zonder grote druk, fijne microkanaaltjes en microwondjes veroorzaken, zonder het stratum corneum te schaden en op deze manier een natuurlijk herstelproces in te zetten. Skin Needling met de Medik8 Titanium Dermaroller is tot stand gekomen na veelvoudige studies en het opvolgen van bepaalde fysische regels uit de natuurkunde.

Een veilige behandeling voor met name:

 • kraaienpootjes en fijne lijntjes
 • rimpels
 • littekens
 • acné
 • hyperpigmentatie
 • huidverslapping
 • wallen
 • striae
 • cellulite

Zo werkt de therapie

Door middel van het rollen van de huid met een roller waarop talloze zeer minuscule naaldjes zijn bevestigd, kunnen we werkstoffen diep in de huid aanbrengen, daar waar het er werkelijk toe doet. Hierdoor kunnen we veel beter huidverbetering bewerkstelligen bij de meest voorkomende en zichtbare huidproblemen. Met uitmuntende serums zetten we de huid aan om versneld collageen en elastine aan te maken waardoor een liftend effect ontstaat.

In detail: Het concept van de huid needling (ook bekend als Collagen Induction Therapy) is gebaseerd op het natuurlijke vermogen van de huid om zichzelf te herstellen na fysieke schade, zoals snijwonden, brandwonden of andere schaafwonden. Onmiddellijk na een verwonding aan de huid, verwijdert het lichaam de beschadigde collageen, elastine en andere structuren die vervolgens worden vervangen door nieuwe onderdelen. Skin Needling zorgt voor gecontroleerde inductie van zelf-reparatie van de huid door het creëren van micro-verwondingen die onmiddellijk aanzetten tot nieuw collageen synthese, maar vormt geen gevaar voor het risico van blijvende littekens. Het resultaat is gladder, steviger en jonger uitziende huid. De resultaten zijn heel spectaculair. De micro-naalden dringen in de bovenste lagen van de huid en vormen pin-point letsels in de diepere lagen. Dit leidt tot de natuurlijke wondgenezing reactie van het lichaam. Dientengevolge wordt nieuw collageen en elastine gevormd die de rimpeldiepte verlagen, de huidelasticiteit doen toenemen en het uiterlijk van littekens en andere huidafwijkingen verminderen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Verjonging van de huid is gewoonlijk zichtbaar in slechts 6 weken na de behandeling, en zal verder verbeteren tot een jaar of langer. Medik8 beveelt een minimumduur van 5 skin needling behandelingen, met 2 weekse intervallen, om optimale resultaten te bereiken.

Hoe zie ik eruit direct na de behandeling?

Na de behandeling zal uw huid rood en licht gloeiend aanvoelen, te vergelijken met een lichte zonnebrand. U huid zal strakker aanvoelen en er bestaat een milde gevoeligheid voor aanraking.

Dit zal sterk verminderen een paar uur na de behandeling en zeker binnen de komende 48 uur zal uw huid volledig genezen. Belangrijker: sporen van de behandeling zijn niet meer te zien, wel een fantastisch huidresultaat.

Voordelen:

 • grotere absorptie van producten
 • tast bovenste huidlagen niet aan
 • optimale huidvernieuwing (regeneratie)
 • geweldig resultaat i.s.m. Serums

Kom vandaag nog langs voor een vrijblijvend advies over deze manier van huidvernieuwing!

 

Deel deze pagina: