Afspraak maken

Wilt u langskomen voor een behandeling of beauty advies? Maak dan nu een afspraak!

»  Afspraak maken

Oktober peeling maand

Aanbiedingen
Peelings verbeteren de conditie van jouw huid!
Peelings verbeteren de conditie van jouw huid!

Een blijvende trend is een duurzame, jonge en gladde huid. Peelings en resurfacings zijn doeltreffend en verbeteren direct de conditie van jouw huid. Wij selecteren uitsluitend merken en behandelingen die uitblinken als het gaat om resultaat!
Met trots introduceren we onze nieuwste aanwinst: Het succesvolle PCA Skin (uit de Verenigde Staten).

PCA Skin
krijgt vooral internationale bekendheid door de aandacht van Oprah Winfrey en de Amerikaanse Vogue. Het is gebaseerd op diverse zuren en huid identieke werkstoffen. Bijzonder aan dit innovatieve merk is de medische achtergrond en de manier waarop onze huidspecialisten tijdens behandelingen met de serums verschillende huidproblemen tegelijk kunnen aanpakken. Iedereen en elke huid is uniek en daarom hebben wij gekozen om PCA Skin op een bijzondere manier te introduceren.
VIP Treatment
Om jou kennis te laten maken met PCA Skin hebben wij een VIP treatment samengesteld met bijzondere werkstoffen om de huid op een milde of intense manier een boost te geven.

Je krijgt daarbij een heerlijke massage cadeau en je ontvangt na de eerste behandeling een set van PCA Skin producten voor thuis om het effect van de behandeling te versterken.

Benieuwd geworden?
Maak vandaag een afspraak en ontdek de geweldige resultaten van de PCA Skin behandeling!

Maak nu een afspraak!
Geef jezelf een onweerstaanbare, mystieke look! Geef jezelf een onweerstaanbare, mystieke look!
Laat u dit najaar verleiden door een egale, jeugdige huid met een nieuwe uitstraling. Sterk geaccentueerde ogen, schitterend glanzende lippen en perfect aangezette gezichtscontouren zorgen met Nuit Mystique voor een onweerstaanbare, mystieke look.
De Deluxe Cadeauset voor alle Striplac lovers! De Deluxe Cadeauset voor alle Striplac lovers!
Deze goedgevulde set inclusief LED lamp bevat een hoogwaardige cosmeticatas met spiegel in zwart.
U krijgt de populaire Striplac-kleur Cashmere Touch 198 5ml er als cadeau bij!
Nieuwe kleuren! Nieuwe kleuren!
De herfst staat voor de deur, en ook je nagellak gaat helemaal met het seizoen mee. De nieuwe herfstkleuren nagellak zijn nu bij ons verkrijgbaar, waaronder de nieuwe Striplac Majestic kleuren.
Langdurige, verzorgende werking met een direct beauty-effect Langdurige, verzorgende werking met een direct beauty-effect
799 SÉRUM DE TEINT PARFAIT met SPF 20 herstelt onregelmatige pigmentvlekken en gaat negatieve milieufactoren tegen. De gladmakende anti-aging serum foundation egaliseert de huidkleur en zorgt voor een egale, jeugdige en stralende teint.

Deel deze pagina: