Afspraak maken

Wilt u langskomen voor een behandeling of beauty advies? Maak dan nu een afspraak!

»  Afspraak maken

Onze merken

In de salon van Ariane Inden Alkmaar wordt gewerkt met de beste merken. De producten van Maria Galland, Reviderm en Alessandro zijn een weldaad voor uw lichaam. Voor elke behoefte, elk huidtype en elke leeftijd.

Ook met Ariane Inden krijgt uw huid de rijke behandeling die het verdient. Crèmes, oliën en lotions hebben heerlijke geuren. Hypoallergeen, zonder dierlijke grondstoffen en niet getest op dieren. Speciaal voor de gevoelige huid maakt Ariane Inden ook ongeparfumeerde producten zonder kleurstoffen.

Maria Galland

De producten van Maria Galland verstevigen en verzorgen. Ze geven u een heerlijk gevoel. Relaxed en perfect verzorgd. Maria Galland biedt producten voor wellness behandelingen voor het lichaam en reinigende en anti-aging gezichtsbehandelingen. Geschikt voor verschillende huidtypen.

Maria Galland was in de jaren zestig een echte pionier op het gebied van schoonheidsbehandelingen. Ze was vooruitstrevend door producten af te stemmen op de verschillende huidtypes van het lichaam. Want elke huidzone heeft een andere behoefte. Haar unieke behandelingen zijn al ruim vijftig jaar een succes. Wereldwijd. Meer dan 10.000 schoonheidssalons en beautyfarms in meer dan 40 landen werken tegenwoordig met de Maria Galland.

Hannah

Met deze effectieve behandelingen werkt u aan een optimale huidconditie en gaat u huidveroudering preventief tegen! Tevens kunt u bij ons de bekende Hannah bindweefselmassage ondergaan welke zorgt voor krachtige huiddoorbloeding, verjonging van de huidstructuur, stress reducering, verbetering van de huidconditie, betere opname van werkstoffen maar ook voor versteviging en aanmaak van het bindweefsel.

De producten van Hannah hebben een uitgebalanceerde samenstelling van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten, die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. Voorafgaande de behandeling wordt de huid gemeten op vocht, vet en PH-waarde met de Hannah Skin Analyser. Aan de hand van deze meting kan de conditie van de huid worden bepaald. Naar gelang uw huidconditie en wensen kan er een persoonlijk behandelplan worden gemaakt. Ook voor acne, eczeem, couperose en rimpelvorming kunt u bij onze huidcoaches terecht.

De behandelingen worden uitgevoerd volgens het Hannah stappenplan om de huid in perfecte conditie te krijgen en te houden. U krijgt uiteraard een advies voor effectief thuisgebruik met de producten van Hannah.

Alessandro

Het merk Alessandro staat wereldwijd al meer dan 15 jaar aan de top in hand-, voet- en nagelverzorging. Met de speciale lotions en cosmetica geeft uw schoonheidsspecialiste uw handen en voeten een essentiële behandeling. Ook producten voor wimperverlenging en wenkbrauwstyling behoren tot het luxe assortiment.
 

Deel deze pagina: