Ariane Inden Alkmaar - Een vijfsterren store

In de stijlvolle Alkmaarse schoonheidssalon van Ariane Inden begeef je je een ambiance van rust, luxe en schoonheid. Je voelt direct ontspanning, een adempauze na een drukke dag. Een heerlijk moment om uzelf en uw huid te verwennen. Vol energie ga je weer naar huis.


Bij Ariane Inden geniet u van de allernieuwste behandelingen. De Producten van Maria Galland, PCA, Moroccanoil, Allessandro en Ariane Inden zijn ontwikkeld voor ultieme schoonheid. Ervaar perfectie, kwaliteit en stijl en spectaculaire resultaten.

Persoonlijke aandacht
Je kunt altijd rekenen op persoonlijke aandacht van een gekwalificeerde specialiste. Advies op maat, precies passend bij jouw huidtype en wensen. Met uitleg over de laatste ontwikkelingen en de nieuwste technologieën.

Bewust groen
Ariane Inden denkt aan het milieu. Geen overbodige verpakkingen, dus geen extra vervuiling. De Ariane Inden producten zijn niet op dieren getest, bevatten geen dierlijke grondstoffen en zijn dermatologisch beproefd.

Huidanalyse
Met de huidanalysecomputer wordt jouw huidtype nauwkeurig vastgesteld. Je krijgt een persoonlijk verzorgingsplan en advies voor een vitale en stralende huid. Gratis, als service. Jow specialiste neemt graag de tijd voor je.

Make-up testen
Ontdek en probeer de uitgebreide make-up lijn van Ariane Inden. Er is geen haast, dus nooit te snel gekozen en geen miskoop. Aan de speciale make-uptafel kun je het zelf aanbrengen of het overlaten aan de visagiste. Volgens de laatste trend of naar jouw specifieke wensen wordt je opgemaakt en de kleurnummers en adviezen krijg je mee, ook allemaal kosteloos.

Workshop visagie
Tijdens de speciale Ariane Inden Make-up workshops geeft een deskundige visagiste je een kijkje in de wereld van visagie. Interessante make-up technieken en gezichtsvormen komen aan bod, in theorie en in de praktijk. Vraag ernaar in de winkel. 

Ervaar perfectie, kwaliteit en stijl en spectaculaire resultaten. Boek snel jouw afspraak!

Het team

Het team van Ariane Inden Alkmaar bestaat uit Nicolette (eigenaresse), Lotte, Linde, Monique, Ruth en Lisette. 

Onze schoonheidsspecialistes geven je gericht advies. Persoonlijk en vertrouwd. Ze laat je kennis maken met de rijke en hoogwaardige huidverzorgingsproducten, parfums, en make-up van Ariane Inden en onze andere merken. Het beste voor elk huidtype en voor elke voorkeur, volgens de laatste trends. En niet onbelangrijk: al onze producten zijn diervriendelijk en hypoallergeen.

Noord-Hollandse Zakenvrouw
Nicolette Gaal van Ariane Inden Alkmaar behoort tot een select gezelschap Noord-Hollandse zakenvrouwen die in de laatste editie van het gelijknamige blad is verschenen.

Binnenkort kun je hier het artikel lezen.

 

Onze producten

In de salon van Ariane Inden Alkmaar wordt uitsluitend gewerkt met de beste merken. De producten van Maria Galland, Moroccanoil, Alessandro, Hannah en PCA Skin zijn ontwikkeld voor ultieme schoonheid en zijn een weldaad voor jouw lichaam. Voor elke behoefte, elk huidtype en elke leeftijd.

Huidverzorging voor ultieme schoonheid
Ook met de producten van Ariane Inden krijgt jouw huid de rijke behandeling die het verdient. Crèmes, oliën en lotions hebben heerlijke geuren. Hypoallergeen, zonder dierlijke grondstoffen en niet getest op dieren. Speciaal voor de gevoelige huid maakt Ariane Inden ook ongeparfumeerde producten zonder kleurstoffen.

De hoogwaardige en pure huidverzorgingproducten van Ariane Inden zijn ontwikkeld volgens de nieuwste technologieën en voor 32 verschillende huidtypen. Want niemand is hetzelfde. Ze bevatten rijke ingrediënten en een hoge concentratie werkzame stoffen. Ariane Inden cosmetica is sterk gericht op huidverbetering en anti-aging. Voor een voortreffelijk resultaat.

Perfectie in make-up
Met Ariane Inden make-up ontdekt u volmaaktheid in kleuren en texturen. Verwonderend en natuurlijk en altijd vooruit lopend op de trends. Je kunt kiezen uit uitgebreide make-up lijnen voor zowel de meest lichte tot donkere huid. De make-up is ongeparfumeerd en hypoallergeen.

Delicate parfums
De parfums van Ariane Inden zijn sensueel, aantrekkelijk en uniek. De mooie geurcomposities blijven lang aanwezig op de huid. De bijzondere Soft Touch Parfums van Ariane Inden is er speciaal voor jonge vaders en moeders met kindjes. Licht en subtiel, voor fijne neusjes. Ariane Inden Skin Perfume is het allereerste hypoallergene parfum ter wereld.