PCA skin

“our journey; improving people’s lives”

Dit Amerikaanse huidverbeteringsmerk is meer dan 25 jaar geleden ontwikkeld om de gezondheid van de huid te verbeteren. PCA skin is gespecialiseerd in “aangeklede peelings”. Dit wil zeggen peelings met minder downtime en discomfort. Het unieke aan de PCA skin behandelingen zijn de behandelingen op maat naar de wensen van de klant. De schoonheidsspecialist overlegt met de klant wat zijn of haar wensen zijn en kijkt als specialist naar de huid en de mogelijkheden. Hierna wordt er een behandeling gekozen die perfect op de huid van de cliënt aansluit zodat meerdere huidproblemen in 1 behandeling kunnen worden aangepakt. De peelings worden aangebracht volgens het laagjes principe, hierdoor kan de specialist de intensiteit van de behandeling aanpassen aan de huid.

Vervolgens worden er na de peelings serums aangebracht. Deze zijn zowel in de behandeling alsmede bij thuisgebruik onmisbaar.

Hierbij kun je mixen en matchen om uit ons ruime assortiment van maar liefst 16 serums de beste combinatie voor uw huid te kiezen. De serums kunnen heel goed door elkaar gebruikt worden.

Informeer naar de mogelijkheden voor een huidverzorging en behandel advies op maat.

Deel deze pagina: